macOS High Sierra

Het paneel 'Bewegingen trackpadcommando's'

In het paneel 'Bewegingen trackpadcommando's' in VoiceOver-programma kun je VoiceOver-commando's toewijzen aan trackpadbewegingen.

Om VoiceOver-programma te openen, druk je op Command + F5 om VoiceOver in te schakelen en druk je vervolgens op VO + F8.

Opmerking: "VO" staat voor de speciale VoiceOver-toets.

Venstermenu voor speciale toetsen

Klik op het venstermenu en kies de speciale toets die je wilt gebruiken met bewegingen. Standaard wordt er geen speciale toets gebruikt.

Trackpadbeweging

De bewegingen waaraan je VoiceOver-commando's kunt toewijzen.

Commando

Klik in het veld 'Commando' om venstermenu's weer te geven voor de verschillende typen commando's die je aan een beweging kunt toewijzen.