Navigeren

Om op de Apple TV te navigeren en onderdelen te markeren voer je een van de volgende stappen uit:

• Siri Remote (2e generatie): Druk boven, onder, links of rechts op de clickpadring. Of veeg omhoog, omlaag, naar links of naar rechts op de clickpad.

Een afbeelding die laat zien hoe je veegt en drukt op de clickpad van de afstandsbediening.
  • Siri Remote (1e generatie): Veeg omhoog, omlaag, naar links of rechts over het aanraakoppervlak.

Een afbeelding die laat zien hoe je over het aanraakoppervlak veegt

De gemarkeerde app of het gemarkeerde materiaal wordt iets vergroot.

Geselecteerde app in het beginscherm