Gedeelte met hardwarespecificaties in een systeemoverzicht.

Compatibiliteit controleren

Controleer voordat je nieuwe hardware of software koopt of deze wel werkt met de Mac. Dit kun je doen door de vereisten van het onderdeel te vergelijken met de gegevens in het systeemoverzicht.

Een systeemoverzicht weergeven

Het paneel 'Service' in Systeeminformatie. Er wordt aangegeven dat de Mac onder de beperkte garantie valt en in aanmerking komt voor AppleCare+. Rechts staan de knoppen 'Voeg toe', 'Details' en 'Ondersteuning'.

De garantiestatus controleren

Je hoeft niet naar een Apple Store te gaan om de garantiestatus van je Mac te bekijken of om te weten te komen of je AppleCare-dekking kunt aanschaffen.

Informatie over service of reparatie van je Mac

Het paneel 'Opslag' in Systeeminformatie, met een grafische weergave van de opslagruimte.

Je schijf opruimen

Bekijk een grafische weergave om snel een idee te krijgen van welke onderdelen ruimte innemen op je Mac.

Weergeven wat er ruimte inneemt op je Mac

Het dialoogvenster 'Weet je zeker dat je de prullenmand automatisch wilt legen?' in het venster 'Aanbevelingen'.

Nooit meer de prullenmand hoeven legen

Je kunt de onderdelen in de prullenmand automatisch na 30 dagen laten weggooien en zo kostbare schijfruimte vrijmaken.

Bestanden zoeken en verwijderen

Om in de gebruikershandleiding voor Systeeminformatie te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.