Bewaren in Schoolwerk

Je kunt activiteiten aanmaken voor je leerlingen met allerlei verschillende apps en vervolgens de activiteiten als Schoolwerk-bladwijzers delen. Om een activiteit te delen als een Schoolwerk-bladwijzer, moet je de Schoolwerk-functie in het Deel-menu inschakelen.

Opmerking: Schoolwerk ondersteunt 'Bewaar in Schoolwerk'-bladwijzers voor apps die voortgang bijhouden die gebruikmaken van het framework voor delen, de mobiele versie van Safari en universele links.

Bewaren in Schoolwerk inschakelen

1. Open een iPadOS-app.

2. Tik om een activiteit te openen waaraan je een bladwijzer wilt toekennen en tik vervolgens op de knop 'Deel'.

3. In de tweede sectie van deelacties tik je op 'Wijzig acties'.

4. Tik op 'Bewaar in Schoolwerk' en tik vervolgens op 'Gereed'.

Het onderdeel 'Bewaar in Schoolwerk' wordt in het deelmenu weergegeven. Je kunt nu activiteiten bewaren als bladwijzer om later in Schoolwerk te gebruiken.