bestede tijd

De hoeveelheid tijd die een leerling besteedt aan een Schoolwerk-activiteit op de iPad. Schoolwerk meldt alleen de tijd die wordt besteed aan activiteiten in apps die de voortgang bijhouden terwijl die apps actief zijn (venster op de voorgrond) en je school de functie 'Leerlingvoortgang' heeft ingeschakeld in Apple School Manager. Op dit moment meldt alleen de Podcasts-app tijd die wordt besteed aan activiteiten terwijl de app niet actief is.