macOS High Sierra

Apple ID

Met je Apple ID heb je toegang tot de iTunes Store, de App Store, de iBooks Store, iCloud, FaceTime en andere voorzieningen van Apple. Een Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emiliebakker@icloud.com) en een wachtwoord.

Opmerking: In sommige landen kun je een telefoonnummer gebruiken in plaats van een e-mailadres voor je Apple ID.

Zie de ondersteuningspagina voor Apple ID voor meer informatie over Apple ID. Ga naar de website voor Apple ID-accounts voor het aanmaken van een Apple ID.

Al je aankopen worden aan je Apple ID gekoppeld en kunnen niet naar een andere Apple ID worden overgezet. Als je aankopen doet op je iPad, iPhone of op een andere Mac, moet je altijd met dezelfde Apple ID inloggen om al je aankopen in de App Store op deze Mac te kunnen zien en eventueel beschikbare updates te kunnen downloaden.

Lees het Apple Support-artikel Continuïteit gebruiken om de Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch te verbinden voor meer informatie.