Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel geeft je vanaf één locatie in de menubalk snel toegang tot handige regelaars, zoals wifi, AirDrop, geluid, beeldscherm en focus, zodat je instellingen eenvoudig kunt aanpassen. Ook wordt er naast het symbool van het bedieningspaneel een oranje stip weergegeven wanneer apps op je Mac een microfoon gebruiken en er wordt aangegeven welke apps de microfoon gebruiken.

Om het bedieningspaneel te openen, klik je op de Mac op het bedieningspaneel  in de menubalk. Om het bedieningspaneel aan te passen, kies je Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik je vervolgens op 'Dock en menubalk' .