De Apple Podcasts-app op een Mac en een iPhone, met een HomePod op de achtergrond.

Waar je maar wilt naar programma's luisteren

Was dat programma te lang voor je lunchpauze? Neem het met je mee wanneer je in de auto stapt en luister daarna thuis verder op de HomePod.

Je podcasts op al je apparaten beluisteren

Het Podcasts-venster met een zoekopdracht en de resultaten.

Podcasts zoeken over je favoriete onderwerpen

Ben je op zoek naar een programma over koken, politiek of je favoriete schrijver? Wat je stemming ook is, er is altijd wel een podcast om je te vermaken, te informeren of te inspireren.

Podcasts zoeken

In de rechterbovenhoek van het Mac-bureaublad staat een widget met twee volgende afleveringen.

De volgende afleveringen in de gaten houden

Voeg de Podcasts-widgets toe aan het meldingencentrum of het bureaublad, zodat je met één klik de rij 'Volgende' kunt bekijken.

De Podcasts-widget gebruiken

Om in de gebruikershandleiding voor Podcasts te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.