Het hoofdvenster van Foto's met aan de linkerkant 'Bibliotheek' geselecteerd in de navigatiekolom, aan de rechterkant foto's geordend op dag en bovenaan de knoppenbalk.

Aan de slag met Foto's

Ga snel aan de slag met Foto's om je foto's en video's te bekijken en te ordenen, en ontdek vervolgens wat je nog meer kunt doen.

Aan de slag met Foto's op de Mac

Een iPhone, MacBook en iPad met op elk scherm dezelfde foto's.

Al je foto's altijd bij je

Met iCloud-foto's heb je al je foto's en video's altijd bij je, welk apparaat je ook gebruikt. Een foto die je met je iPhone maakt, wordt automatisch weergegeven in Foto's op je Mac.

iCloud-foto's inschakelen

Het Foto's-venster met een terugblik met knoppen voor het regelen en wijzigen van de weergave van onderdelen in de terugblik.

Genieten van terugblikken

Met terugblikken worden je foto's en video's van reizen, vakanties, personen, huisdieren en meer op intelligente wijze verzameld en weergegeven in prachtige verzamelingen, compleet met themamuziek, titels en filmische overgangen.

Terugblikken bekijken

Het Foto's-venster met voorgestelde foto's die je in een gedeelde bibliotheek kunt zetten.

Deel een hele bibliotheek vol mooie momenten

Met de gedeelde iCloud-fotobibliotheek kun je foto's en video's naadloos delen met maximaal vijf andere personen, zodat iedereen op één plek kan samenwerken aan de fotoverzameling en kan genieten van meer volledige terugblikken.

Een gedeelde bibliotheek starten

Een foto in de bewerkingsweergave, met 'Pas aan' geselecteerd in de knoppenbalk en aanpassingshulpmiddelen aan de rechterkant.

Maak goede foto's nog beter

Je hoeft geen professional te zijn om foto's professioneel te bewerken. Met de bewerkingshulpmiddelen in Foto's geef je je foto's, video's en Live Photos precies de juiste uitstraling. Je kunt onder meer licht en kleur verbeteren, filters toepassen en foto's bijsnijden.

Een foto bewerken

Waar worden je foto's bewaard?

Gebruik de bibliotheek om foto's te importeren, beheren en exporteren.

Meer informatie over de Foto's-bibliotheek

Ruimte besparen op je Mac

Bewaar foto's en video's met volledige resolutie in iCloud.

'Optimaliseer Mac-opslag' inschakelen

Verwijderde foto's herstellen

Je kunt foto's en video's herstellen die recent zijn verwijderd.

Foto's verwijderen of verwijderde foto's herstellen in Foto's op de Mac

Om in de gebruikershandleiding voor Foto's te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de Foto's Support-website voor meer ondersteuning.