sleutelhanger

In Sleutelhangertoegang worden onder andere wachtwoorden voor servers, apps, websites bewaard, zodat je deze niet meer allemaal zelf hoeft te onthouden. Als je het wachtwoord voor een Pages-document bewaart in je sleutelhanger, hoef je het niet telkens wanneer je het document opent opnieuw in te voeren.

Voor meer informatie over Sleutelhangertoegang en het gebruik van de sleutelhanger, kies je 'Help' > 'macOS Help' (uit het Finder-menu boven in het scherm) en zoek je op "sleutelhanger".