paginaminiatuurweergave

In de paginaminiatuurweergave zie je miniatuurafbeeldingen van alle pagina's in een document. In deze weergave kun je onder meer pagina's en secties van het document verplaatsen en naar een pagina gaan door op de bijbehorende miniatuur te tikken.

• De paginaminiatuurweergave inschakelen: Tik op de knop 'Meer' boven in het scherm, schakel 'Navigatiepaneel' in en tik op 'Gereed'. Als het toetsenbord geopend is, tik je linksboven op 'Gereed' om het te sluiten.

Een geopend document met eronder in het midden van het scherm de knop voor het paginanummer.
  • De paginaminiatuurweergave tonen of verbergen: Tik op de knop voor het paginanummer onder in het scherm om de miniaturen te tonen. Om de paginaminiatuurweergave te sluiten, tik je op de greep boven de miniaturen.