meerdere objecten selecteren

Een object is elk willekeurig onderdeel dat je op een werkblad plaatst, zoals afbeeldingen (foto's), tekstvakken, vormen, tabellen en diagrammen. Om meerdere objecten te selecteren, voer je een van de volgende stappen uit:

• Houd je vinger op één object op het scherm en tik vervolgens met een andere vinger op de overige objecten. Je kunt eventueel beide handen gebruiken.

• Houd je vinger op een lege plek op het scherm en sleep het kader dat verschijnt rond de objecten die je wilt selecteren.

• Als je een iPad hebt met iPadOS en een Bluetooth-toetsenbord gebruikt, houd je Shift + Command ingedrukt en selecteer je vervolgens meerdere objecten.

Opmerking: Als je met regelgebonden objecten werkt, kun je maar één object tegelijk wijzigen.