regelgebonden tekening

Op een iOS-apparaat kun je een regelgebonden tekening in een notitie maken met je vinger of een Apple Pencil. Regelgebonden tekeningen worden niet zoals gewone tekeningen in het bijlagenoverzicht weergegeven, maar zijn handig voor het vastleggen van handgeschreven notities, die je net zoals andere tekst kunt zoeken. Regelgebonden tekeningen zijn zichtbaar op alle apparaten waarop je Notities gebruikt. Je kunt ze echter niet openen in Voorvertoning en ook het weergaveformaat ervan niet wijzigen.

Regelgebonden tekening op een iPhone met een getekende cirkel en een geschreven wiskundige formule voor het oppervlak van een cirkel.