muziekbibliotheek

De muziekcollectie die beschikbaar is in de Muziek-app. Je muziekbibliotheek bevat materiaal uit Apple Music en iTunes Match (als je een abonnement hebt), je andere apparaten, cd's, de iTunes Store of andere voorzieningen. Je hebt toegang tot je complete muziekbibliotheek op al je apparaten waarop je met dezelfde Apple ID bent ingelogd en waarop je verbinding met het internet hebt.

Opmerking: Apple Music en iTunes Match zijn niet in alle landen of regio's beschikbaar.