Het Apple Music-venster in Safari met het scherm 'Home' actief.

Muziek, waar je ook bent

In Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers en met Apple Music via internet kun je overal op elk apparaat luisteren.

Abonneren op Apple Music via internet

Het Apple Music-venster in Chrome met een bibliotheek met verschillende albums.

Geen app, geen probleem

Met Apple Music via internet kun je muziek uit de Apple Music-catalogus afspelen en heb je toegang tot je muziekbibliotheek, zonder dat je een app nodig hebt.

Aanbevolen nummers streamen

De schermvullende speler met een nummer dat wordt afgespeeld met rechts ervan de songtekst. De tekst op het scherm loopt synchroon met de muziek.

Volg de tekst regel voor regel

Mis nooit meer een woord. Bekijk songteksten in Apple Music en volg ze regel voor regel.

Songteksten bekijken

Om in de Apple Music-gebruikershandleiding voor music.apple.com/nl te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Support voor muziek voor meer ondersteuning.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. "One That Got Away", geschreven door Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.