Een Mac-bureaublad met een venster van Snelle weergave geopend en bureaubladstapels langs de rechterrand van het scherm.

Dagelijkse taken worden nog eenvoudiger

macOS zit boordevol slimme functies waarmee je allerlei taken heel eenvoudig vanaf je bureaublad kunt uitvoeren.

Informatie over wat je vanaf het bureaublad kunt doen

Launchpad met appsymbolen in de vorm van een raster op het scherm van een Mac.

Apps voor alles wat je maar wilt doen

Je Mac is uitgerust met ingebouwde apps waar je geweldige dingen mee kunt doen. En je vindt er zelfs nog meer in de Mac App Store.

Informatie over wat je kunt doen met apps op de Mac

Het voorkeurenpaneel voor 'Delen met gezin' met verschillende accountopties in de navigatiekolom en aan de rechterkant een lijst met gezinsleden en hun gegevens.

Voor het hele gezin

Met macOS en iCloud kan je gezin aankopen zoals muziek en boeken delen, leuke dingen doen, werken en online blijven, waar ze ook zijn.

Informatie over delen en veiligheid

Symbolen voor beveiligingsvoorzieningen waarmee je je gegevens en je Mac kunt beschermen.

Je gegevens en je Mac beschermen

Het is belangrijk dat je gegevens veilig blijven. Je Mac biedt je hulpmiddelen om je gegevens te beveiligen en je Mac nog beter te beschermen.

Informatie over hoe je je gegevens veilig houdt

Een Mac, iPad, iPhone en Apple Watch.

Je Mac maakt deel uit van een topteam

Je Mac werkt naadloos samen met je andere Apple apparaten. Met een enkele keer klikken of tikken kun je het bureaublad van je Mac uitbreiden naar je iPad, moeiteloos bestanden delen met anderen en nog veel meer.

Je Mac samen met je andere apparaten gebruiken

Om door de macOS-gebruikershandleiding te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de website Support voor macOS voor meer ondersteuning.