macOS High Sierra

Het maken van een reservekopie in Time Machine starten, onderbreken en hervatten

Je kunt met Time Machine op elk gewenst moment een reservekopie maken, ook als 'Automatische reservekopieën' niet geselecteerd is in het paneel 'Time Machine' in Systeemvoorkeuren.

• Een reservekopie starten: Klik op het Time Machine-symbool () in de menubalk en kies 'Maak nu reservekopie'.

• Een reservekopie pauzeren: Klik vervolgens op het Time Machine-symbool  in de menubalk en kies 'Sla deze reservekopie over'.

• Een reservekopie hervatten: Klik op het Time Machine-symbool () in de menubalk en kies 'Maak nu reservekopie'.

Als het Time Machine-menu niet wordt getoond in de menubalk, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik je op 'Time Machine' en selecteer je vervolgens 'Toon Time Machine in menubalk'.

Open het paneel 'Time Machine' in Systeemvoorkeuren