macOS High Sierra

Night Shift-voorkeuren

Gebruik het paneel 'Night Shift' van het paneel 'Beeldschermen' in Systeemvoorkeuren om warmere kleuren uit het kleurenspectrum op het beeldscherm weer te geven. Warmere schermkleuren zijn prettiger voor je ogen als je je Mac 's avonds of bij weinig licht gebruikt.

Opmerking: Zie het Apple Support-artikel Night Shift gebruiken op je Mac om na te gaan of je Mac Night Shift ondersteunt.

Om dit paneel te openen, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik je op 'Beeldschermen' en klik je vervolgens op 'Night Shift'.

Open het paneel 'Night Shift'

Schema

Kies een optie om Night Shift automatisch op bepaalde tijdstippen in te schakelen.

• Uitgeschakeld: Er wordt geen tijdstip gepland voor Night Shift (als je deze optie kiest, kun je Night Shift nog wel handmatig inschakelen).

• Aangepast: Kies de tijden waarop Night Shift wordt in- en uitgeschakeld.

• Zon onder tot zon op: Night Shift wordt van zonsondergang tot zonsopgang ingeschakeld.

Om deze optie te gebruiken, schakel je 'Locatievoorzieningen' in het voorkeurenpaneel 'Beveiliging en privacy' in. Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Beveiliging en privacy' en klik vervolgens op 'Privacy'. Selecteer 'Schakel Locatievoorzieningen in', scrol omlaag naar 'Systeem', klik op 'Details', selecteer 'Tijdzone instellen' en klik op 'Gereed'.

Handmatig

Selecteer deze optie om Night Shift in te schakelen en deselecteer de optie om Night Shift uit te schakelen. Night Shift blijft ingeschakeld tot de volgende dag of tot je de optie uitschakelt.

Kleurtemperatuur

Sleep de regelaar om de kleurtemperatuur te wijzigen.

AirPlay-beeldscherm

Je kunt de synchrone AirPlay-weergave gebruiken om de inhoud van je Mac-scherm draadloos naar een ander beeldscherm te versturen.

Toon beschikbare opties voor synchrone weergave in menubalk

Hiermee worden de apparaten die voor AirPlay geschikt zijn, weergegeven in de menubalk.

Orden vensters

Hiermee verplaats je alle geopende vensters in het voorkeurenpaneel 'Beeldschermen' naar het beeldscherm waarop deze knop wordt weergegeven. Deze knop wordt alleen weergegeven als er meer dan één beeldscherm op je Mac is aangesloten.