Bibliotheek, map

Deze map bevat lettertypen, internetplugins en andere onderdelen die worden gebruikt voor programma's die voor alle gebruikers van je Mac beschikbaar zijn. Bewaar in deze map geen bestanden en mappen die je zelf aanmaakt. Bewaar dergelijke onderdelen in de map 'Documenten'.

De map 'Bibliotheek' is verborgen. Als je de map wilt openen, klik je op het bureaublad om er zeker van te zijn dat de Finder actief is en kies je 'Ga' > 'Bibliotheek' terwijl je de Option-toets ingedrukt houdt.