Apple ID

Een Apple ID geeft je toegang tot de iTunes Store, de App Store, de iBooks Store, iCloud, FaceTime en andere voorzieningen van Apple. Een Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emiliebakker@icloud.com) en een wachtwoord.

Opmerking: In sommige landen kun je een telefoonnummer gebruiken in plaats van een e-mailadres voor je Apple ID.

Zie de ondersteuningspagina voor Apple ID voor meer informatie over Apple ID. Om er een aan te maken, ga je naar de website voor Apple ID-accounts.

Al je aankopen worden aan je Apple ID-account gekoppeld en kunnen niet naar een andere Apple ID-account worden overgezet. Als je aankopen doet via je iPad, iPhone of een andere Mac, moet je altijd met dezelfde Apple ID inloggen om alle gekochte producten te kunnen zien en beschikbare updates te kunnen downloaden.

Lees het Apple Support-artikel Continuïteit gebruiken om de Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch te verbinden voor meer informatie.