Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel geeft je vanaf één locatie in de menubalk snel toegang tot handige regelaars, zoals wifi, AirDrop en 'Niet storen', zodat je instellingen eenvoudig kunt aanpassen. Veel regelaars bieden extra opties. Je kunt bijvoorbeeld instellen wanneer 'Niet storen' moet worden uitgeschakeld.

Om het bedieningspaneel te openen, klik je op de Mac op het bedieningspaneel  in de menubalk. Om meer regelaars aan het bedieningspaneel toe te voegen, kies je Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Dock en menubalk'.