lichttafelweergave

In de lichttafelweergave worden miniaturen weergegeven zoals op een lichttafel. Deze weergave is handig om je presentatie te ordenen, omdat je meer dia's tegelijkertijd kunt bekijken. Het is ook de beste weergave als je meerdere dia's selecteert om tegelijkertijd te bewerken, bijvoorbeeld om dezelfde overgang toe te voegen of dia's over te slaan of te dupliceren.

Tik op de knop voor weergaveopties boven in het scherm en kies 'Lichttafel'.

Lichttafelweergave