Modellen met ondersteuning voor de dicteerfunctie op het apparaat

• iPad mini (5e generatie en nieuwer)

• iPad (8e generatie en nieuwer)

• iPad Air (3e generatie en nieuwer)

• iPad Pro 11 inch (alle generaties)

• iPad Pro 12,9 inch (4e generatie en nieuwer)

Opmerking: Er moeten Siri-spraakmodellen op de iPad worden gedownload voordat dicteren op het apparaat zelf kan worden verwerkt. Om te controleren of er aanvragen op je apparaat zelf worden verwerkt, tik je in Instellingen  op 'Siri en zoeken'. Als onder 'Siri- en dicteergeschiedenis' "Steminvoer wordt verwerkt op de iPad" staat, zijn de Siri-spraakmodellen gedownload.