Wifi inschakelen op de iPad

Tik in Instellingen  op 'Wifi' en schakel 'Wifi' in.

Tik op een van de volgende opties om verbinding te maken met een netwerk:

• Een netwerk: Voer indien nodig de toegangscode in.

• Ander: Maak verbinding met een verborgen netwerk. Voer de naam, het beveiligingstype en het wachtwoord van het verborgen netwerk in.

Als het wifisymbool boven in het scherm wordt weergegeven, is de iPad met een wifinetwerk verbonden. (Open ter controle een webpagina in Safari.) De iPad maakt opnieuw verbinding met het netwerk als je er weer in de buurt bent.