Dezelfde foto’s weergegeven op een iPhone, iPad en Mac.

Wat is iCloud?

iCloud is de dienst van Apple die je persoonlijke gegevens veilig opslaat, up-to-date houdt op al je apparaten en waarmee je eenvoudig foto’s, bestanden en meer kunt delen met vrienden en familie.

Krijg een inleiding in iCloud

Een raster van app-symbolen, waaronder Foto’s, iCloud Drive, Mail en meer.

iCloud gebruiken met je favoriete apps

Bekijk overal dezelfde foto’s en video’s. Houd je bestanden up-to-date op al je apparaten. Bewaar gegevens van je favoriete apps en bekijk deze overal waar iCloud is ingeschakeld.

Lees hoe apps en functies iCloud gebruiken

Het scherm van Verberg mijn e-mailadres in Safari op een iPhone.

Meer opslag en functies met iCloud+

Wanneer je bijwerkt naar iCloud+, krijg je meer iCloud-opslag voor je foto’s en bestanden en toegang tot functies zoals iCloud Privédoorgifte en Verberg mijn e‑mailadres.

Bekijk wat is inbegrepen in iCloud+

De homepage van iCloud.com op een Mac.

Gebruik iCloud op het web

Bekijk je mail, foto’s, bestanden en meer op iCloud.com. Ze zijn veilig, up-to-date en beschikbaar, waar je ook bent.

Inloggen en iCloud.com gebruiken

Om de gebruikershandleiding van iCloud te bekijken, klik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor iCloud.

Niet alle functies zijn in alle landen of regio’s beschikbaar.