iCloud-links

Als je de functie iCloud-foto’s op je apparaat aanzet, kun je foto’s en video’s delen met een iCloud-link via je iPhone, iPad of iPod touch, of op iCloud.com (niet beschikbaar in alle landen of regio’s). Iedereen met de link kan de foto’s openen. iCloud-links verlopen na 30 dagen.

Wanneer je een iCloud-link deelt, kunnen de mensen met wie je deelt worden uitgenodigd om foto’s en video’s toe te voegen die rond dezelfde tijd en locatie zijn gemaakt. Zie Foto's en video's delen in de gebruikershandleiding voor de iPhone.

iCloud-links zijn niet hetzelfde als Gedeelde albums. Voor meer informatie over Gedeelde albums raadpleeg je het Apple Support-artikel Gedeelde albums in Foto’s gebruiken op een iPhone, iPad en Mac.