iCloud voor Windows-app

Met de iCloud voor Windows-app kun je gebruikmaken van de voordelen van iCloud op je Windows-computer.

• Als je de Microsoft Windows-update van 10 mei 2019, build 18362.145 KB4497935 (of hoger) hebt, download je de iCloud voor Windows-app (versie 10) in de Microsoft Store.

• Als je een oudere versie van Microsoft Windows hebt, raadpleeg dan het Apple Support-artikel iCloud voor Windows downloaden voor instructies voor de installatie van iCloud voor Windows (versie 7).