loskoppelen

• Op een iOS- of iPadOS-apparaat: ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth', tik op de knop 'Meer info' naast het apparaat en tik op 'Vergeet dit apparaat'. Als je de lijst met apparaten niet ziet, controleer je of Bluetooth is ingeschakeld.

• Op een Mac: Kies het Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik op 'Bluetooth'. Control + klik op de apparaatnaam, kies 'Verwijder' en klik op 'Vergeet apparaat'.

Voor het ontkoppelen van de Apple Watch en iPhone raadpleeg je het Apple Support-artikel De Apple Watch loskoppelen en wissen.