De homepage van iCloud.com op een Mac.

Gebruik iCloud op het web

Bekijk je contacten, bestanden, notities en meer op iCloud.com. Ze zijn veilig, up-to-date en beschikbaar, waar je ook bent.

Wat is iCloud.com?

Een iCloud Drive-map met de naam 'My photography' bevat foto’s en submappen.

Zonder zorgen samenwerken

Bewaar je bestanden veilig in iCloud Drive, zodat je ze kunt delen met vrienden en collega’s.

Bestanden delen in iCloud Drive

Een iCloud -notitie met de titel “Nature walks.”

Notities maken

Gebruik Notities op iCloud.com om een ingeving op te schrijven of iets wat belangrijk is voor later te bewaren.

Een notitie aanmaken

Dezelfde foto’s weergegeven op een iPhone, iPad en Mac.

Meer functies downloaden

Stel iCloud in op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac om toegang te krijgen tot de volledige set iCloud-functies.

Lees hoe je meer doet met iCloud

Om de gebruikershandleiding van iCloud te bekijken, klik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor iCloud.

Niet alle functies zijn in alle landen of regio’s beschikbaar.