Zoek mijn

Met de app Zoek mijn kun je locaties delen met vrienden en familie en je Apple apparaten volgen. Zoek mijn is beschikbaar op iOS 13, iPadOS en macOS Catalina 10.15.

Voor meer informatie raadpleeg je het gedeelte 'Zoek mijn' in de gebruikershandleiding voor je iPhone, iPad of iPod touch en de Gebruikershandleiding Zoek mijn voor Mac.

Op iOS 12 of lager kun je locaties delen met vrienden in de app Zoek mijn vrienden en je apparaten volgen in de app Zoek mijn iPhone. Raadpleeg de Apple Support-artikelen 'Zoek mijn vrienden' configureren en gebruiken en Zoek mijn iPhone.