Apple ID

Met een Apple ID heb je toegang tot de iTunes Store, App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime en andere Apple-diensten. De Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld michael_cavanna@icloud.com) en een wachtwoord. Raadpleeg de pagina Apple ID Support voor meer informatie over Apple ID. Ga naar de website voor Apple ID-accounts om een Apple ID te maken.

Opmerking: Op sommige locaties kun je in plaats van een e-mailadres een telefoonnummer gebruiken als je Apple ID. Raadpleeg het Apple Support-artikel Uw telefoonnummer als Apple ID gebruiken.

Al je aankopen zijn gekoppeld aan je Apple ID en kunnen niet worden overgezet naar een andere Apple ID. Als je aankopen doet op een ander apparaat, gebruik dan bij het inloggen altijd dezelfde Apple ID, zodat je al je Store-aankopen op al je apparaten kunt bekijken en alle beschikbare updates kunt downloaden.

Het wordt aanbevolen dat je dezelfde Apple ID gebruikt voor alle Apple-diensten, waaronder de iTunes Store, de App Store en Apple Books.