macOS High Sierra

Je boeken op al je apparaten zien

Met iCloud worden je boeken, pdf's, verzamelingen, markeringen, notities en bladwijzers automatisch op je Mac en iOS-apparaten weergegeven wanneer je met dezelfde Apple ID bent ingelogd. iCloud houdt ook bij welke pagina je op dat moment leest.

Open iBooks

Alle boeken bekijken die je hebt aangeschaft in de iBooks Store

• Op je Mac: Klik in de iBooks-bibliotheek op 'Sorteer op' en kies 'Toon iCloud-boeken'. Als je 'Verberg iCloud-boeken' ziet, worden je aangeschafte boeken al weergegeven.

• Op je iOS-apparaat: Tik in de iBooks-bibliotheek op 'Verzamelingen' (bijvoorbeeld 'Alle boeken') en zorg ervoor dat 'Verberg iCloud-boeken' niet is ingeschakeld.

Verzamelingen, markeringen, notities en bladwijzers weergeven

• Op je Mac: Kies 'iBooks' > 'Voorkeuren', klik op 'Algemeen' en schakel 'Synchroniseer bladwijzers, markeringen en verzamelingen met apparaten' in.

• Op je iOS-apparaat: Ga naar 'Instellingen' > 'iBooks' en schakel 'Synchr. bladwijzers en notities' en 'Synchroniseer verzamelingen' in.

De boeken en pdf's weergeven die je aan iBooks hebt toegevoegd

• Op je Mac: Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'iCloud'. Klik op 'Opties' naast 'iCloud Drive' (zorg dat 'iCloud Drive' is ingeschakeld) en schakel 'iBooks' in.

• Op je iOS-apparaat: Ga naar 'Instellingen' > 'iCloud' > 'iCloud Drive' en schakel 'iBooks' in. Voor iCloud voor iBooks is een iOS-apparaat met iOS 9.3 of hoger vereist.

Je kunt boeken die je in de iBooks Store hebt gekocht verbergen als je die boeken niet op je apparaten wilt zien. Verborgen boeken worden niet weergegeven in je bibliotheek of in iCloud. Als je 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd, kunnen je gezinsleden verborgen boeken niet bekijken of downloaden.