macOS High Sierra

Studiekaarten gebruiken

Als het boek dat je leest Made for iBooks is, kun je de woordenlijsttermen van het boek samen met je markeringen en notities weergeven op studiekaarten (geheugenkaartjes).

Opmerking: Als het boek geen woordenlijsttermen, gemarkeerde passages of notities bevat, zijn er bij het boek geen studiekaarten beschikbaar.

Open iBooks

1. Open een boek, kies 'Weergave' > 'Toon studiekaarten' (of klik op 'Bestudeer' in het notitievenster als dit geopend is).

2. Voer een of meer van de volgende stappen uit:

• Kaarten filteren op hoofdstuk of gedeelte: Klik op de knop voor de inhoudsopgave  linksbovenin en kies het hoofdstuk of gedeelte.

• Kaarten filteren op markering: Klik op de knop voor markeringen  rechtsbovenin en selecteer de markeringen die je wilt bekijken.

Je kunt ook opgeven dat je woordenlijsttermen wilt weergeven of verbergen.

• Door kaarten bladeren: Klik op de pijlen aan de rechter- of linkerkant, veeg naar rechts of links op een trackpad of Magic Mouse of gebruik de pijltoetsen.

• Een kaart omdraaien: Klik op 'Draai kaart om' of druk op de spatiebalk.

• Kaarten in willekeurige volgorde weergeven: Klik op de shuffleknop  rechtsbovenin.