macOS High Sierra

Boeken beoordelen en recenseren

In de iBooks Store kun je een boek beoordelen of recenseren of anderen erover vertellen.

Open iBooks

1. Klik op 'iBooks Store' (of kies 'Store' > 'Beginpagina').

2. Selecteer het boek in de iBooks Store en voer een of meer van de volgende stappen uit:

• Het boek beoordelen: Klik op 'Beoordelingen en recensies' en klik op het gewenste aantal sterren.

• Een recensie voor het boek schrijven: Klik op 'Beoordelingen en recensies' en klik op 'Schrijf een recensie'.

• Anderen attent maken op het boek: Klik op de pijl naast 'Koop boek', 'Download' of 'Bestel vooruit' en kies een optie.