macOS High Sierra

Winkelen in de iBooks Store

Zoek in de iBooks Store naar het boek dat je wilt hebben, haal vervolgens een fragment op, voeg het toe aan je verlanglijst om het later aan te schaffen of koop het boek.

De knoppenbalk in de iBooks Store. Klik op 'Bibliotheek' om terug te gaan naar je bibliotheek.

Opmerking: De iBooks Store is mogelijk niet overal beschikbaar.

Open iBooks

Klik op 'iBooks Store' (of kies 'Store' > 'Beginpagina') en voer een of meer van de volgende stappen uit:

• Een boek zoeken: Je kunt zoeken op titel, auteur, genre of uitgever. Typ tekst in het zoekveld om suggesties weer te geven.

Vraag Siri. Zeg bijvoorbeeld:

• "Zoek boeken van Apple Inc"

• "Zoek boeken over de iPhone"

Meer informatie over Siri

• Een boek kopen of downloaden: Klik op de prijs van het boek of op de knop 'Download'. Of selecteer een boek, lees de beschrijving en klik vervolgens op 'Koop boek' of 'Download' (of gebruik Touch ID).

• Een fragment downloaden (indien beschikbaar): Selecteer een boek en klik op 'Download fragment'.

• Een boek aan je verlanglijst toevoegen: Selecteer een boek, klik op de pijl naast 'Koop boek' of 'Bestel vooruit' en kies 'Voeg toe aan verlanglijst'.

• Een boek vooruitbestellen: Klik op de prijs van het boek. Of selecteer een boek, lees de beschrijving en klik vervolgens op 'Bestel vooruit'.

• Een boek cadeau geven: Selecteer een boek, klik op de pijl naast 'Koop boek' en kies 'Geef boek cadeau'.

Standaard wordt meteen een e-mail met de informatie over het boek verstuurd. Als je wilt dat het cadeau later aankomt, selecteer je 'Other Date' en stel je een leveringsdatum in.

Opmerking: Als je 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd en 'Vraag om te kopen' voor je account is ingesteld, wordt het gezinshoofd gevraagd of hij of zij de aankoop goedkeurt.