Vereisten voor audio- en videogesprekken via FaceTime

Om via FaceTime audio- en videogesprekken op je Mac (OS X 10.9 of nieuwer vereist) te voeren, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

• Verbonden zijn met het internet

• Ingelogd zijn bij FaceTime met je Apple ID

Als je geen Apple ID hebt, ga je naar de Apple ID-accountwebsite om je gratis aan te melden.

• Een ingebouwde of aangesloten microfoon hebben, voor FaceTime-videogesprekken moet je ook een ingebouwde of aangesloten camera hebben

Degene die van jou een FaceTime-gesprek (video of audio) binnenkrijgt, moet bij FaceTime zijn ingelogd en heeft een van de volgende apparaten nodig:

• Een Mac met OS X 10.9.2 of nieuwer en een ingebouwde of aangesloten microfoon

• Een iOS-apparaat met iOS 7 of nieuwer of een apparaat met iPadOS