Inloggen met je Apple ID

Log in met je Apple ID voor toegang tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime en Apple Books.

Je kunt inloggen tijdens de configuratie van je Mac of op elk ander moment via Apple-menu  > 'Systeeminstellingen'. Klik op 'Log in' en voer je Apple ID en wachtwoord in. Als je geen Apple ID hebt, kun je er een aanmaken.

De informatie voor je Apple ID, waaronder je naam, foto, contactgegevens, wachtwoord, beveiligingsinstellingen en betalingsgegevens en bezorgadres, kun je bekijken en wijzigen.

Je gegevens en materiaal zijn beschikbaar op alle apparaten waarop je met je Apple ID bent ingelogd. Zie het Apple Support-artikel Inloggen met je Apple ID.