Het venster voor het toevoegen van internetaccounts aan de app Contacten.

Contactgegevens uit al je accounts centraliseren

Als je gegevens van contactpersonen in internetaccounts bijhoudt, zoals iCloud, Google, of Yahoo, kun je ze allemaal in Contacten bekijken.

Contactgegevens van internetaccounts toevoegen

Het venster voor het toevoegen van een slimme lijst, met de lijst 'Boekenclub' voor contactpersonen bij wie het woord "boek" in het veld 'Notitie' staat.

Automatisch lijsten aanmaken

Je kunt een slimme lijst aanmaken met contactpersonen die iets met elkaar gemeen hebben. Je kunt bijvoorbeeld de slimme lijst 'Boekenclub' aanmaken voor alle contactpersonen bij wie het woord "boek" in het veld 'Notitie' van hun kaart voorkomt.

Slimme lijsten aanmaken

Het Contacten-venster met de Kaart-knop naast het adres.

Weergeven op een plattegrond

Als je wilt zien waar een van je contactpersonen woont, kun je direct vanuit de app Contacten een plattegrond openen.

Een plattegrond met het adres van een contactpersoon weergeven

Om in de gebruikershandleiding voor Contacten te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.