Organisatie‑ID

Een Organisatie‑ID is je unieke identificatie in Apple Business Manager. Je kunt je Organisatie‑ID aan een deelnemende, door Apple geautoriseerde, reseller of aanbieder geven en hun Reseller‑ID aan je accountprofiel toevoegen. Hiermee autoriseer je deze reseller om bij hen gekochte apparaten in te schrijven bij Apple Business Manager. De Organisatie‑ID kan ook worden gebruikt met app‑ontwikkelaars, zodat ze op maat gemaakte apps specifiek voor je organisatie kunnen verspreiden.