Ontdek hoe

Er is zoveel dat u kunt doen met uw Apple producten. En we laten u hier gelijk zien hoe en wat.

Today at Apple

Leer, creëer en doe inspiratie op met praktijksessies die elke dag plaatsvinden in alle Apple Stores. Ga vervolgens na wat u hebt geleerd en vind hier meer informatiebronnen.

Bijwerken naar iOS 13 en iPadOS

Gebruik nieuwe functies op iPhone en voeg een geheel nieuwe dimensie toe aan multitasken met nieuwe bewegingen speciaal voor iPad.

Bepaal wat u als volgende wilt ontdekken

Kijk en leer

En breng het in praktijk. Ontdek nieuwe mogelijkheden van uw apparaten in onze instructie- en helpvideo's.