Service en reparatie voor AirPort

Lees meer over serviceopties en garantiedekking voor uw AirPort Express, AirPort Extreme of AirPort Time Capsule.

Hoe kan ik mijn AirPort-apparaat laten repareren?

Apple biedt veel manieren om ondersteuning en service te krijgen voor uw AirPort Express, AirPort Extreme of AirPort Time Capsule. Kies wat het beste bij u past. In onze Support-artikelen vindt u antwoorden op uw vragen, zoals hoe u wifi of AirPlay instelt, een printer aansluit op uw netwerk of materiaal herstelt vanaf een AirPort Time Capsule-reservekopie.

Lees Apple Support-artikelen

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor advies van een Apple Support-expert. We proberen u telefonisch te helpen of plannen een reparatie. Zorg dat u het serienummer van het AirPort-apparaat en het serienummer van het Mac- of iOS-apparaat dat u gebruikt met het AirPort wifi-basisstation bij de hand hebt, voordat u contact met ons opneemt.

Het serienummer van een AirPort Extreme, AirPort Express of AirPort Time Capsule vinden
AirPort-basisstations: over de statuslampjes (LED) van AirPort-basisstations
Support aanvragen

Opsturen

Neem contact met ons op. Als we vaststellen dat u een hardwareprobleem hebt, geven we u verzendinstructies voor uw AirPort-apparaat. We zullen het zo snel mogelijk repareren of vervangen.

Service aanvragen

Inleveren

Als u persoonlijke hulp wilt, neemt u contact op met een erkende Apple serviceprovider of maakt u online een afspraak bij een Apple Store.

Een erkende Apple serviceprovider zoeken
Een afspraak bij een Apple Store maken

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten aan verbonden als het probleem onder de garantie, een AppleCare-abonnement of de consumentenwetgeving valt. Als het probleem niet is gedekt, hangt de prijs af van het type reparatie. Als we uw AirPort-apparaat niet kunnen repareren, moet het mogelijk worden vervangen.

Uw garantiedekking controleren

Hoe lang duurt het?

Bron

Tijd bij benadering

Versturen naar Apple

5 werkdagen

Naar een erkende Apple serviceprovider brengen

Uw servicevertegenwoordiger vragen

Naar een Apple Store brengen

Tot 5 werkdagen

Afhankelijk van de plaats waar u service krijgt, kunt u mogelijk de status van uw reparatie online controleren.

De status van uw serviceverzoek controleren

Dekking van Apple's Beperkte Garantie

Uw AirPort-apparaat en de accessoires van Apple zijn gedurende een jaar vanaf de aankoopdatum gedekt door onze beperkte garantie. Apple's Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten die u volgens de consumentenwetgeving geniet.

Onze garantie dekt geen schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen. Zie de garantie voor volledige details. U kunt uw garantiestatus online controleren en uw aankoopbewijs bijwerken als er een fout in onze gegevens zit.

Lees Apple's Beperkte Garantie
Uw garantiestatus controleren
Een aankoopbewijs bijwerken
Lees meer over de consumentenwetgeving

Kan ik aanvullende dekking voor mijn AirPort-apparaat kopen?

Als u een AppleCare Protection Plan voor Mac, Apple TV of iPad koopt, omvat het deskundige telefonische support en hardwareserviceopties voor uw AirPort-apparaat. Uw AirPort-product wordt gedekt door het AppleCare-abonnement als:

• U het AirPort-apparaat niet eerder dan twee jaar hebt gekocht voordat u de Mac, Apple TV of iPad kocht, of
  • U een AirPort-apparaat hebt gekocht gedurende de dekkingsperiode van uw AppleCare-abonnement voor Mac, Apple TV of iPad

U hebt mogelijk ook rechten onder de consumentenwetgeving. De voordelen van de beperkte garantie van Apple en van het AppleCare-abonnement vormen een aanvulling op uw rechten die op grond van de consumentenwetgeving worden verleend.

Lees meer over het AppleCare Protection Plan voor Mac
Lees meer over het AppleCare Protection Plan voor Apple TV
Lees meer over het AppleCare Protection Plan voor iPad

Service buiten garantie

De garantie op reparaties vervalt wanneer:

• Uw AirPort-apparaat ouder is dan één jaar
  • Uw product een probleem heeft dat niet onder de garantie of de consumentenwetgeving valt, zoals onopzettelijke schade of schade die is veroorzaakt door ongeoorloofde wijzigingen

We brengen kosten in rekening voor service buiten garantie. Als we een hardwareprobleem vaststellen met uw AirPort-apparaat, kunnen we het onderhouden of vervangen. Uw vervangende product is een nieuw apparaat of een apparaat dat in prestaties en betrouwbaarheid vergelijkbaar is met een nieuw apparaat. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor details. Apple's Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten die u volgens de consumentenwetgeving geniet.

Lees Apple's Beperkte Garantie
Lees de reparatievoorwaarden van Apple

Voorbereiding voor service aan uw AirPort

Bewaar uw kabels en andere accessoires als u service krijgt.

Na service

We geven garantie op onze service, inclusief vervangende onderdelen, gedurende 90 dagen of de rest van de looptijd van uw garantie van Apple of de dekking van het AppleCare-abonnement, waarbij de periode met de langste dekking geldt. Dit bieden we telkens aan wanneer u service van ons of van een erkende Apple serviceprovider krijgt. Dit vormt een aanvulling op de rechten die u volgens de consumentenwetgeving geniet.