Over de Lion Server v10.7.1-update

Deze software werkt Lion Server v10.7 bij naar v10.7.1 en wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Lion Server.

Belangrijk: lees deze informatie voordat u de update installeert.

• Onderbreek het installatieproces niet. Als tijdens de installatie een stroomstoring of andere onderbreking optreedt, gebruikt u het standalone installatieprogramma (zie hieronder) vanaf Apple Supportdownloads om de update uit te voeren.

Installatie

U kunt uw computer op drie manieren bijwerken naar Lion Server v10.7.1:

• Software-update gebruiken
  • Installeren vanaf een standalone installatieprogramma
  • Installeren op een externe server via Server Admin of het commandoregelprogramma softwareupdate.

Installatie met Software-update

Kies Software-update in het menu Apple (). Voor sommige updates zijn andere updates vereist. U dient Software-update dus mogelijk meer dan één keer uit te voeren om alle beschikbare updates op te halen. Als Software-update de melding "De software is up-to-date" weergeeft, kunt u er zich van verzekeren dat alle beschikbare updates zijn geïnstalleerd.

Standalone installatieprogramma

Als u de update wilt downloaden en handmatig wilt installeren, is een installatieprogramma beschikbaar in Apple Supportdownloads. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden.

Externe installatie

Als u de update op een externe server moet installeren, kunt u hiervoor het programma Server Admin gebruiken of de op commandoregels gebaseerde tool softwareupdate.

Wat is er inbegrepen?

• Verbetert de betrouwbaarheid van de Apple File Service.
  • Alle andere verbeteringen van de client OS X Lion v10.7.1-update.