Lion Server: extra informatie over de instelling "Wijs systeemresources toe aan servervoorzieningen"

Lion Server biedt de optie "Wijs systeemresources toe aan servervoorzieningen" in het onderdeel Instellingen van Server.app.

Als u deze functie inschakelt, wordt het script van het commando rc.server geladen om het systeem aan te passen en betere prestaties van de server te verkrijgen.

Voor meer informatie over hoe rc.server de parameters van het systeem aanpast, raadpleegt u de hoofdpagina voor rc.server. Voer het volgende in Terminal in:

man rc.server

Als de optie is ingeschakeld, reageert de server beter tegen gebruikers die met hun computers en mobiele apparaten voorzieningen ervan gebruiken. De server reageert mogelijk minder bij het rechtstreekse gebruik van programma's erop.