Over de Mac OS X v10.6.5-update

Mac OS X v10.6.5-update

Uw systeem bijwerken

U dient een reservekopie van uw systeem te maken voor de installatie. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om uw systeem bij te werken. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

Kies Software-update in het menu Apple () om te controleren op de laatste Apple-software via het internet, inclusief deze update.

Als uw computer niet up-to-date is, kunnen ook andere beschikbare software-updates voor uw computer mogelijk worden weergegeven die u dient te installeren. Als de melding "De software is up-to-date" wordt weergegeven door Software-update, kunt u er zich van verzekeren dat alle beschikbare updates zijn geïnstalleerd.

Let wel dat de grootte van een update kan variëren volgens computer bij de installatie via Software-update. Bepaalde updates moeten vóór andere updates worden geïnstalleerd. Voer Software-update dus meer dan één keer uit om ervoor te zorgen dat u over alle beschikbare updates beschikt.

U kunt het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Supportdownloads.

Wat biedt deze update u?

Algemene oplossingen en verbeteringen

• Verbetert de betrouwbaarheid met Microsoft Exchange-servers.
  • Verbetert de prestaties van bepaalde fotobewerkingen in iPhoto en Aperture.
  • Verbetert de stabiliteit en prestaties van grafische programma's en games.
  • Lost een vertraging tussen afdruktaken op.
  • Verhelpt een afdrukprobleem van sommige HP-printers die zijn aangesloten op een AirPort-Extreme.
  • Lost een probleem op bij het slepen van contacten van Adresboek naar iCal.
  • Verhelpt een probleem waarbij het slepen van een onderdeel van een stapel veroorzaakt dat het Dock niet automatisch wordt verborgen.
  • Lost een probleem op waarbij informatie uit Wikipedia niet juist wordt afgebeeld in Woordenboek.
  • Verbetert de prestaties van MainStage op bepaalde Mac's.
  • Lost problemen met spatiëring met OpenType-lettertypen op.
  • Verbetert de betrouwbaarheid met sommige Bluetooth-brailleleesregels.
  • Lost een VoiceOver-probleem op bij het bladeren door sommige websites in Safari 5.
  • Verbetert het koppelen van het Magic Trackpad via Bluetooth.
  • Lost problemen op met de prestaties van beeldschermen van andere fabrikanten die InstaPort-technologie gebruiken.
  • Biedt SSL-ondersteuning voor het overzetten van bestanden met iDisk.
  • Verhelpt een probleem bij het openen van 4-up Photo Booth-afbeeldingen in Voorvertoning.
  • Verhelpt problemen met de reacties van een toetsenbord in het Dock wanneer Spaces is ingeschakeld.
  • Lost een probleem op bij het synchroniseren van Adresboek met Google.
  • Verhelpt een probleem bij het antwoorden van een Mail-bericht dat werd verstuurd door iemand wiens naam bepaalde tekens, zoals é of ü, inhoudt.
  • Verbetert de prestaties voor gebruikers die zijn gebonden aan een Active Directory-domein.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Ethernet-verbindingen.
  • Systemen met een Mac Pro RAID-kaart (begin 2009) kunnen nu in sluimerstand worden geplaatst. Voor meer informatie raadpleegt u Mac Pro RAID-kaart (begin 2009): sluimerstand van het systeem inschakelen.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van vezelkanaalverbindingen waarbij een probleem met de mogelijke beschikbaarheid van Xsan-volume wordt opgelost.
  • Biedt compatibiliteit met RAW-afbeeldingen voor extra digitale camera's.
  • Verbeteringen aan de beveiliging. Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update, raadpleegt u dit artikel.

Deze update bevat ook de verbeteringen die zijn gevonden in de Mac OS X v10.6.1-, 10.6.2-, 10.6.3-, en 10.6.4-updates.