Over accessoires met het label Made for iPhone, iPad en iPod touch

Producten met het label Made for iPhone, Made for iPad en Made for iPod zijn gecertificeerd voor compatibiliteit met je iPhone, iPad of iPod touch.

Lees hier meer over de verschillende categorieën iPhone-, iPad- en iPod touch-accessoires.

Apple heeft compatibiliteitsvereisten opgesteld voor accessoirefabrikanten om een optimale ervaring te garanderen. Er staat een 'Made for'-label op de verpakking van producten die zijn ontworpen en gecertificeerd voor compatibiliteit. Als je er zeker van wilt zijn dat de accessoires van derden die je koopt, compatibel zijn met jouw apparaat, zoek je naar accessoires met het label 'Made for' voor jouw apparaat.

'Made for iPhone' betekent dat een elektronisch accessoire specifiek is ontworpen om verbinding te maken met iPhone-modellen en dat door de ontwikkelaar is gecertificeerd dat het apparaat voldoet aan de prestatienormen van Apple.

Made for iPhone-label

'Made for iPad' betekent dat een elektronisch accessoire specifiek is ontworpen om verbinding te maken met iPad-modellen en dat door de ontwikkelaar is gecertificeerd dat het apparaat voldoet aan de prestatienormen van Apple.

Made for iPad-label

'Made for iPod' betekent dat een elektronisch accessoire specifiek is ontworpen om verbinding te maken met iPod-modellen en dat door de ontwikkelaar is gecertificeerd dat het apparaat voldoet aan de prestatienormen van Apple.

Made for iPod-label

'Made for iPhone/iPad/iPod' betekent dat een elektronisch accessoire specifiek is ontworpen om verbinding te maken met iPhone-, iPad- en iPod-modellen en dat door de ontwikkelaar is gecertificeerd dat het apparaat voldoet aan de prestatienormen van Apple.

Made for iPhone/iPad/iPod-label

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.