Mac OS X Server: kan geen Bluetooth-apparaten met Server Assistant gebruiken

Wanneer u een Mac OS X Server-systeem lokaal instelt, kunt u mogelijk geen Bluetooth-toetsenbord of -muis koppelen met de server terwijl Server Assistant wordt uitgevoerd.

Gebruik een USB-toetsenbord en -muis wanneer Server Assistant wordt uitgevoerd of configureer de server op afstand. Zodra de Server Assistant is voltooid, kunt u uw Bluetooth-toetsenbord en -muis koppelen met de server.