Over Wireless Keyboard-update 2.0

Installeer deze software zodat uw aluminium Apple Wireless Keyboard toegang biedt met één toetsaanslag tot de functietoetsen (bijvoorbeeld regelaars voor helderheid en volume). U hebt Mac OS X v.10.5.8 nodig voordat u deze update installeert.

1. Schakel uw toetsenbord in en koppel het met uw computer.
    1. Kies Systeemvoorkeuren in het menu Apple () en vervolgens Bluetooth in het menu Weergave om het paneel Bluetooth in Systeemvoorkeuren te openen.
    2. Klik op Voeg toe (+) in het in het Bluetooth-voorkeurenpaneel.
    3. Volg de instructies op het scherm.
  2. Stop alle open programma's en download vervolgens de update.
    1. Het downloadprogramma plaatst de schijfkopie met een installatieprogramma in uw map Downloads of op de opgegeven locatie in het tabblad Algemeen onder Safari > Voorkeuren.
    2. Als u het bestand downloadt via Safari, geeft Safari u een melding dat de schijfkopie een programma bevat.  Klik op OK om door te gaan.
    3. Als het vakje "Open veilige bestanden na downloaden" bij de voorkeuren in Safari is aangevinkt, wordt het bestand van de schijfkopie automatisch geactiveerd.  Als die voorkeur in Safari niet is ingeschakeld, dubbelklikt u op de schijfkopie om deze te activeren.
  3. Koppel alle onnodige apparatuur los en gebruik alleen een toetsenbord en muis van Apple om de update te installeren.
    1. Dubbelklik in de geactiveerde schijfkopie op het AlKybdSoftwareUpdate.pkg-bestand om het firmware-updateproces te starten.
    2. U ziet een welkomstscherm.  Klik op Ga door.  Als u het bericht "Deze computer heeft deze update niet nodig" ontvangt, komt uw computer niet in aanmerking voor deze update.
    3. Een scherm met Belangrijke informatie verschijnt met instructies om de update te installeren en om uw draadloos toetsenbord te koppelen met uw computer.  U kunt de tekst in het venster afdrukken of bewaren, of u kunt klikken op Ga door om verder te gaan met de update.
    4. Een venster met de Softwarelicentieovereenkomst verschijnt.  Klik op Ga door.  Als u met de voorwaarden akkoord gaat, klikt u op Akkoord.
    5. U ziet een standaardinstallatievenster.  Klik op Installeer om de software-update voor het aluminium toetsenbord te installeren.
    6. Voer het beheerderswachtwoord in voor uw computer bij de prompt.  Klik op OK.
    7. Een dialoogvenster verschijnt met de melding dat u uw computer moet herstarten nadat het installatieprogramma is voltooid.  Klik op Ga door met installatie.
    8. Het venster "De installatie is voltooid" verschijnt.  Klik op Herstart.
    9. Uw computer herstart.  Als uw computer niet herstart, neemt u contact op met AppleCare voor meer informatie.

Mac OS X v10.6.3 en hoger wordt met deze software-update geleverd. Als uw versie van Mac OS X v10.6 Snow Leopard ouder is dan v10.6.3, installeert u de Mac OS X v10.6.3-update om deze functies op het toetsenbord in te schakelen.