Wireless Mouse - Software-update 1.0 voor Mac OS X v10.5 Leopard

Installeer deze software om de Multi-Touch-functies van uw Magic Mouse te benutten. Mac OS X v10.5.8 is vereist voordat u deze update installeert.  Opmerking:  'momentum scrolling' werkt alleen bij Mac OS X v10.6 Snow Leopard.

1. Schakel uw Magic Mouse in en koppel ze met uw computer.
    1. Kies Systeemvoorkeuren in het menu Apple () en kies vervolgens Bluetooth in het menu Weergave om de Bluetooth-systeemvoorkeuren te openen.
    2. Klik op Voeg toe (+) in het in het Bluetooth-voorkeurenpaneel.
    3. Volg de instructies op het scherm.
  2. Stop alle open programma's en download de update.
    1. Het downloadprogramma plaatst de schijfkopie met een installatieprogramma in uw map Downloads of op de opgegeven locatie in het tabblad Algemeen onder Safari > Voorkeuren.
    2. Als u het bestand downloadt met Safari, geeft Safari u een melding dat de schijfkopie een programma bevat.  Klik op OK om door te gaan.
    3. Als het vakje "Open veilige bestanden na downloaden" bij de voorkeuren in Safari is aangevinkt, wordt het bestand van de schijfkopie automatisch geactiveerd.  Als die voorkeur in Safari niet is ingeschakeld, dubbelklikt u op de schijfkopie om deze te activeren.
  3. Installeer de update.
    1. Dubbelklik in de geactiveerde schijfkopie op het WirelessMouseSoftware.pkg-bestand om het updateproces te starten.
    2. U ziet een welkomstscherm. Klik op Ga door. Als u het bericht "Deze computer heeft deze update niet nodig" ontvangt, komt uw computer niet in aanmerking voor deze update.
    3. Een scherm met Belangrijke informatie verschijnt met instructies om de update te installeren en om uw Magic Mouse te koppelen met uw computer.  U kunt de tekst in het venster afdrukken of bewaren, of u kunt klikken op Ga door om verder te gaan met de update.
    4. Een venster met de Softwarelicentieovereenkomst verschijnt. Klik op Ga door.  Als u met de voorwaarden akkoord gaat, klikt u op Akkoord.
    5. U ziet een standaardinstallatievenster.  Klik op Installeer om de Wireless Mouse Software-update 1.0 te installeren.
    6. Voer het beheerderswachtwoord in voor uw computer bij de prompt.  Klik op OK.
    7. Een dialoogvenster verschijnt met de melding dat u uw computer moet herstarten nadat het installatieprogramma is voltooid.  Klik op Ga door met installatie.
    8. Het venster "De installatie is voltooid" verschijnt.  Klik op Herstart.
    9. Uw computer herstart.  Als uw computer niet herstart, neemt u contact op met AppleCare voor meer informatie.