iPod touch: welke functies van de iPhone 3.1-software ondersteunt mijn iPod touch?

De iPhone 3.1.1-software-update is een betaalde update die vele nieuwe functies voor alle iPod touch-modellen biedt. Functies en mogelijkheden variëren per iPod touch-model en sommige functies zijn alleen bij nieuwe modellen beschikbaar.

Gebruik deze tabel om te bepalen welke functies van de iPhone OS 3.1-software beschikbaar zijn voor uw iPod touch-model:

Knippen, Kopiëren & Plakken
Liggend toetsenbord
Zoek met Spotlight
Ouderlijk toezicht
Schud voor shuffle
Peer-to-peer-verbinding 1 2
Koop films, tv-programma's,
audioboeken via Wi-Fi3
Gesproken herinneringen
Stereo Bluetooth4
Stembediening5
Universele toegang

Opmerkingen:

1. Peer-to-peer-verbinding vereist compatibele programma's die u van de App Store kunt downloaden als ze beschikbaar zijn.
  2. De originele iPod touch ondersteunt het gebruik van Bluetooth voor peer-to-peer-verbinding niet. Deze kan voor peer-to-peer-verbinding Wi-Fi gebruiken.
  3. Alleen beschikbaar in landen waar films, tv-programma's en audioboeken kunnen worden aangeschaft via iTunes.
  4. Vereist afzonderlijke accessoire.
  5. Het gebruik van gesproken memo's en Stembediening vereist een Apple-oortelefoon met afstandsbediening en microfoon, of een compatibele hoofdtelefoon of microfoon van een andere fabrikant.

Voor een lijst met bijkomende functies en mogelijkheden die op alle iPod touch-modellen beschikbaar zijn, bezoekt u iPod touch-software-update. iPhone 3.1.1-software-update is nu te koop via iTunes.