iPod touch: welke functies van de iPhone 3.1-software ondersteunt mijn iPod touch?

De iPhone 3.1.1-software-update is een betaalde update die vele nieuwe functies voor alle iPod touch-modellen biedt. Functies en mogelijkheden variëren per iPod touch-model en sommige functies zijn alleen bij nieuwe modellen beschikbaar.

Gebruik deze tabel om te bepalen welke functies van de iPhone OS 3.1-software beschikbaar zijn voor uw iPod touch-model:

Knippen, Kopiëren & Plakken
Liggend toetsenbord
Zoek met Spotlight
Ouderlijk toezicht
Schud voor shuffle
Peer-to-peer-verbinding 1 2
Koop films, tv-programma's,
audioboeken via Wi-Fi3
Gesproken herinneringen
Stereo Bluetooth4
Stembediening5
Universele toegang

Opmerkingen:

1. Peer-to-peer-verbinding vereist compatibele programma's die u van de App Store kunt downloaden als ze beschikbaar zijn.
  2. De originele iPod touch ondersteunt het gebruik van Bluetooth voor peer-to-peer-verbinding niet. Deze kan voor peer-to-peer-verbinding Wi-Fi gebruiken.
  3. Alleen beschikbaar in landen waar films, tv-programma's en audioboeken kunnen worden aangeschaft via iTunes.
  4. Vereist afzonderlijke accessoire.
  5. Het gebruik van gesproken memo's en Stembediening vereist een Apple-oortelefoon met afstandsbediening en microfoon, of een compatibele hoofdtelefoon of microfoon van een andere fabrikant.

Voor een lijst met bijkomende functies en mogelijkheden die op alle iPod touch-modellen beschikbaar zijn, bezoekt u iPod touch-software-update. iPhone 3.1.1-software-update is nu te koop via iTunes.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.