Over het Multi-Touch-stuurvlak voor Windows XP en Vista 1.0

Deze update verbetert de reactiesnelheid en prestaties van het Multi-Touch-stuurvlak bij gebruik van Windows XP of Windows Vista met behulp van Boot Camp op MacBook Air- (eind 2008), MacBook- (13-inch, Aluminium, eind 2008) en MacBook Pro-computers (15-inch, eind 2008).

1. Download de update vanaf de Apple-website vanuit Windows XP of Vista.
  2. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het bestand AppleMTTUpdate.exe op het bureaublad.
  3. Dubbelklik op AppleMTTUpdate.exe en volg de instructies op het scherm om de update te installeren.
  4. Als uw computer niet in aanmerking komt voor deze update, verschijnt de melding "De update is niet bedoeld voor deze computer en wordt niet geïnstalleerd" wanneer u de update start.
  5. Volg de instructies in de installatiewizard van de apparaatdriver.  Wanneer de installatie van de update is geslaagd, verschijnt het scherm met de installatiewizard met de melding "De installatie van de drivers op deze computer is geslaagd."

Voor meer specifieke informatie over de verbeteringen die deze update biedt, leest u Boot Camp: problemen met het gebruik van de rechtermuisknop bij Multi-Touch-stuurvlak in Windows of Boot Camp: problemen met het gebruik van het Multi-Touch-stuurvlak in Windows.

Deze update wordt niet automatisch aangeboden aan computers die met 64-bits edities van Windows Vista werken.  Die gebruikers dienen deze update vanaf deze site te downloaden en toe te passen.

Volg deze stappen om te bepalen of deze update al is toegepast.

1. Klik in Windows achtereenvolgens op het menu Start, Alle programma's en Bureau-accessories.
  2. Selecteer Systeemwerkset.
  3. Selecteer Systeeminfo.
  4. Vouw Softwareomgeving open door op het plusteken links ervan te klikken.
  5. Klik op "Ondertekende stuurprogramma's".  De versie van Apple Multi-Touch en Apple Multi-Touch Mouse moet versie 2.1.2.100 zijn als deze update correct is toegepast.

Opmerking: .exe en andere bestandsnaamextensies zijn standaard verborgen.  Voer deze stappen uit om bestandsnaamextensies weer te geven:

1. Klik achtereenvolgens op het menu Start > Configuratiescherm > Mapopties.
  2. Klik in het dialoogvenster Mapopties op het tabblad Weergave.
  3. Schakel de optie "Extensies voor bekende bestandstypen verbergen" uit.
  4. Klik op OK.